Luni-Vineri 09.00 - 17.00 Sambata, Duminica - Inchis 0748881822

Tablouri canvas


Uneori, amintirile noastre merita ceva mai mult decat o imprimare standard. Pentru aceste ocazii speciale, studioul nostru va propune o variata diferita: tablouri canvas.

Opera de arta expusa pe perete, pentru a va aminti de cele mai importante momente ale vietii

Peretii casei tale sunt spatiul tau personal. Acesti pereti vor spune povestea familiei tale timp de generatii.

Procesul de creare a decorului de perete se va realiza in stransa colaborare intre clientii nostri si noi. Acest lucru inseamna ca atunci cand este necesar vom personaliza tonurile culorilor din imaginile tale pentru a se potrivi cu mobilierul din locuinta ta.

De asemenea, toata arta ce va fi expusa pe peretele tau va trece printr-un proces avansat de retusare pentru a va transforma fotografia in arta. Acest lucru poate include schimbarea cerului, efectuarea de manipulari foto avansate sau efectuarea de ajustari specifice de tonalitate, acolo unde este cazul.

Sa presupunem ca aveti tonuri calde in casa dvs. Putem personaliza umbrele și luminile imaginilor dvs. din tablouri, pentru a se potrivi cel mai bine cu tonurile din casa dvs.

Acest lucru face parte din procesul nostru de proiectare al tabloului dorit. Privim colectiile tale de tablouri ca pe niste piese de mobilier pentru casa ta, asa ca ne dorim sa arate cat mai bine.

tablou canvas personalizat pret


galerie foto

Tablouri canvas


tablou canvas personalizat pret

Foile de panza folosite de studioul nostru au o greutate de 250 g/m². Cadrul de constructie lucrat manual este realizat din lemn de pin, cu o adancime de 3 centimetri.

Partea din spate este acoperita cu benzi de material neagru care sunt lipite de cadrul din lemn lucrat manual. Aceste benzi ascund capsele inestetice si ofera, de asemenea, o forma suplimentara de protectie pentru peretii casei voastre.

Dispunem de imprimanta cu 12 culori de cerneala foto profesionala care atinge cel mai inalt nivel de acuratete al culorilor. Ne permite sa crestem semnificativ nivelul de calitate al imprimarii. Tonurile portocalii, precum apusurile de soare, vor fi mult mai luminoase, in timp ce iarba si frunzisul vor arata mai vii si mai naturale.

Tabloul canvas are o tendinta in crestere in decorul casei. Oamenii iubesc si apreciaza din ce in ce mai mult capacitatea de a se inconjura cu imagini ale familiei lor fericite si de a le incorpora in decorul casei lor. Tabloul canvas, mare, reprezinta un punct focal perfect pentru orice casa.

dimensiuni pentru

tablouri canvas


tablou canvas pret

dimensiuni pentru

tablouri multicanvas


pret tablou canvas

 
social media

tablou canvas


Instagram icon Youtube icon Facebook icon Pinterest icon Podcast icon Blog icon