Luni-Vineri 09.00 - 17.00 Sambata, Duminica - Inchis 0748881822

STILURI IN FOTOGRAFIE NUNTA


CELE TREI STILURI DE FOTOGRAFIERE, REGASITE IN PORTOFOLIILE NOASTRE CU FOTOGRAFIE NUNTA

Din momentul in care doi tineri se logodesc, acestia vor petrece ore multe gandindu-se cu atentie la tot ce va face nunta lor sa fie speciala. Cuplurile decid cu grija fiecare detaliu pentru a crea nunta visurilor lor. Din acest motiv, fotografia de nunta trebuie sa surprinda aceasta zi cu sincronizare și claritate perfecta.

Cu toate acestea, nimeni nu isi doreste sa-si aminteasca doar cum aratau lucrurile sau ce culoare purtau domnisoarele de onoare. O fotografia nunta ar trebui, de asemenea, sa-i inspire pe privitori sa retraiasca acele momente si sa simta acele emotii din nou si din nou. Stilul de fotografie nunta pe care il alegeti ar trebui sa surprinda toate detaliile in mod atemporal. Vrei sa ai fotografii inramate pentru peretii tai, dar vrei, de asemenea, ca fotograful sa o fi fotografiat si pe fetita cu flori in par, care, pe ascuns a gustat din glazura tortului.

Oricare fotograf nunta din echipa Florian Chirila va combina intotdeauna mai multe stiluri de fotografiere pe parcursul zilei nuntii.

Iata cele trei stiluri in care putem fotografia in ziua nuntii tale…

CINEMATIC STYLE


UNIQUE, LUXURY, ARTISTIC, DISTINGUISHED

Echipa noastra se straduie sa capteze imaginea „wow” a zilei nuntii oricarui client prin fotografierea momentelor intr-un stil cinematografic. Fotografiile realizate in stil cinematografic sunt imagini-semnatura pentru noi.

Aceste imagini sunt cele pe care le regasesti pe coperta albumului tau de nunta, sunt cele care vor fi expuse cu mandrie in tablouri pe peretele tau. Aceste imagini sunt inspirate din revistele de moda si din reclamele la rochii de mireasa.

Etichetata uneori drept fotografie artistica, Weddingwire.com o catalogheaza drept „fotografie de moda”, deoarece imprumuta tehnici de realizare din lumea modei.

Stilul Cinematic incorporeaza miscarea, iluminarea bazata pe tehnici din moda si povestea mirilor, in timp ce sunt imbinate armonios personajele cu decorul ales.

Stilul cinematografic se concentreaza pe:

 • Capturarea de ipostaze vii, inspirate de moda
 • Utilizarea elementelor arhitecturale si a detaliilor de mediu
 • Incorporeaza iluminare dramatica
 • Editare manuala elaborata

Echipa noastra va edita manual aceste imagini, durand adesea pana la o ora pentru a procesa o singura imagine. Aceste fotografii vor oferi un aer dramatic, surprinzand in acelasi timp frumusetea locului, detaliile si garderoba.

Fotograful de nunta va alege unghiuri si fundaluri pentru ca aceste fotografii sa arate cel mai bine si va produce imagini unice, care va vor taia respiratia.

Lucram cu atentie pentru a ne asigura ca realizam fotografii in acest stil, in fiecare dintre momentele cheie din ziua nuntii voastre.

EXEMPLE DE FOTOGRAFIE nunta

CINEMATIC STYLE


UNIQUE, LUXURY, ARTISTIC, DISTINGUISHED

 

CREATIVE EMOTIONS STYLE


PHOTOJOURNALISTIC, EMOTION-INSPIRED, MOVEMENT

Utilizam o abordare fotojurnalistica creativa pentru ziua nuntii tale. Fotojurnalismul artistic inseamna in esenta ca echipa noastra isi va face timp pentru a cunoaste persoanele la un nivel profund personal.

Asta ne ajuta sa identificam momentele care sunt importante pentru cuplurile noastre. De asemenea, ne ajuta sa intelegem ce momente ale zilei lor vor evoca o emotie bogata si, mai ales, ce amintiri merita pastrate.

Un stil fotojurnalistic de fotografie surprinde chiar si momentele mici care apar uneori intre momentele mai semnificative.

Fotojurnalismul creativ se concentreaza pe:

 • Captarea momentelor din unghiuri creative
 • Declansarea emotiilor puternice
 • Observarea a ceea ce altii poate nu au vazut.
 • Surprinderea momentelor naturale si neregizate

Uneori, in timp ce mirii taiau tortul, bunica si bunicul isi fura in liniste un sarut in planul doi al fundalului. De asemenea, in timp ce cel mai bun prieten toasteaza, rasul mirelui poate crea portretul perfect pentru a-i surprinde bucuria zilei.

Acest stil asigura ca acele alte momente, momentele care devin amintiri, sa fie documentate si ele.

Fotografii buni au camerele pregatite in orice clipa pentru a fotografia toate momentele esentiale.

Pe creativitate si pricepere se bazeaza calitatea fotografului de a fi povestitor in imagini. Echipa noastra experimentata este instruita sa continue sa fotografieze chiar si atunci cand alti fotografi cred ca momentul s-a terminat. Astfel  putem surprinde cadre neasteptate, rare si frumoase.

EXEMPLE DE FOTOGRAFIE nunta

CREATIVE EMOTIONS STYLE


PHOTOJOURNALISTIC, EMOTION-INSPIRED, MOVEMENT

 

LIGHT & BRIGHTS STYLE


NATURAL, BEAUTIFUL, ON-TREND, STAND THE TEST OF TIME

Stil traditional de fotografie nunta:

Desigur, amestecarea unei abordari conventionale este la fel de importanta. Toate aceste detalii bine planificate si evenimente programate corect nu pot fi trecute cu vederea sau uitate.

In mod obisnuit, echipa noastra va folosi tehnici de portretizare in lumina naturala pentru a face fotografii care vor rezista testului timpului.

Echipa noastra poate stapani acest lucru, chiar si atunci cand iluminarea este scazuta. Va puteti astepta la imagini precum un portret al tortului, o poza cu buchetele, o ipostaza cu bunica sau cu domnisoarele de onoare care chicotesc.

Stilul traditional de fotografie de nunta include:

 • Fotografii clasice, curate si imagini clare
 • Folosirea luminii naturala
 • Pastrarea senzatiei de fotografie aerisita
 • Mentinerea unui vibe modern

In stilul acesta exista o tehnica care face diferenta fata de o abordarea fotojurnalistica. In cazul stilului fotojurnalistic, fotograful surprinde evenimentele pe masura ce se desfasoara in mod natural, pe cand in cazul stilului mai tradițional fotografiile predominante sunt pozitii clasice ale cuplului cu familia.

Fotografia traditionala este curata si moderna, dar, mai important, va rezista testului timpului. Cu alte cuvinte, fotografiile din albumul foto de la nunta voastra vor fi la fel de frumoase peste 15 ani.

Aceste fotografii presupun implicarea fotografului in anumite momente, ajustand o pozitie, intrerupand un moment sau adunand grupurile de oameni. Acest stil de fotografiere implica mai multa planificare din partea fotografului pentru a se asigura ca familia si prietenii apar in fotografiile momentelor importante.

Aceste imagini sunt realizate prin creativitatea fotografului, mai degraba decat  prin derularea evenimentelor care apar organic.

EXEMPLE DE FOTOGRAFIE nunta

LIGHT & BRIGHTS STYLE


NATURAL, BEAUTIFUL, ON-TREND, STAND THE TEST OF TIME

 
alege intelept

stilul preferat in fotografie nunta


Cand incercati sa alegeti un stil de fotografie care va atrage, asigurati-va ca alegeti un stil care prezinta nu numai derularea evenimentului, ci si emotiile traite in ziua nuntii. O fotografie excelenta ar trebui sa poata spune o poveste intreaga in timp ce surprinde doar un moment. Daca simtiti ca aveti nevoie de mai multe informatii despre diferitele stiluri de fotografie de nunta, nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari.

social media

Fotograf profesionist nunta


 

Instagram icon Youtube icon Facebook icon Pinterest icon Podcast icon Blog icon