Luni-Vineri 09.00 - 17.00 Sambata, Duminica - Inchis 0748881822 Alo! Cum va pot ajuta?

Recenzii fotograf profesionist


De la priviri furate la zambete captivante, noi vom fi acolo pentru a surprinde totul. Obiectivul meu ca fotograf nunta, este sa ofer imagini fabuloase cu voi din ziua nuntii voastre. Acest lucru l-au vazut si cei care au lasat aceste recenzii fotograf.

 

Ionela & Cosmin

Multumim frumos pentru profesionalismul de care ai dat dovada, pentru munca depusa ca amintirile evenimentului nostru sa fie vii. De asemenea, pentru ca ne-ai ghidat pas cu pas ca totul sa iasa perfect. Si cum fiecare fotografie surprinde o stare, o emotie, iti multumim pentru peste 3000 de stari frumos surprinse! Recomandam cu drag Florian Chirila!

5 stele

SIDONIA & PAUL

Paul and I got married more than 3 years ago. I contacted Florian being highly recommended by a good friend. My friend had used his services in 2 previous occasions. Florian had really great ideas so we planned everything step by step. We had a video session the day before the wedding and then the wedding day. The photographer, Florian, and his team were really good. Great professionals who put everybody at ease and the result was amazing. I cannot thank them enough for the wonderful memories! Thank you, guys! You are the best!

5 stele

OANA & CRISTIAN

A fost o experienta deosebit de frumoasa, fotografii superbe realizate de un profesionist adevarat. Florian a avut rabdare si ne-a suportat indiferent de pretentiile si solicitarile noastre. De asemenea, el si echipa lui au reusit sa ne faca sa fim relaxati in cea mai importanta si emotionanta zi din viata noastra. In concluzie, Florian ne-a livrat fotografii de execeptie de la nunta noastra. Suntem atat de inacantati, incat am apelat si el si pentru botez. Recomand seviciile sale pentru profesionalismul si promptitudinea de care a dat dovada! Mii de multumiri Florian !

5 stele

Roxana & Marian

Recomand din suflet echipa lui Florin, pentru că am avut parte de momente minunate, unice la nunta noastră, datorită lui și întregii echipe! Fotografiile sunt minunate, munca depusă de ei s.a reflectat în fiecare fotografie! Acestea sunt amintirile care vor dăinui peste ani! Așa că, cine își dorește ca povestea lor sa fie frumos “captată” și ilustrată, poate apela cu încredere la echipa Florian Chirila Photographer! #calitate #implicare #fun

5 stele

Mirela & Cristian

O experienta foarte frumoasa, cu o echipa extraordinara.Profesionalismul si punctualitatea va reprezinta.Va multumim pentru absolut tot.Cu siguranta vom mai apela la serviciile voastre.

5 stele

Roxana & Mihai

O echipa de profesionisti, oameni de calitate. Recomand cu placere !!

5 stele

Daniela & Cristian

Formati o echipa super! Sunteti cei mai tari! La cat mai multe evenimente! Va pupam pe toti cu drag!🥰🥰


Simona & Cristian

Multumim din suflet pentru tot!! Sunteti niste profesionisti si ne-am bucurat nespus de mult ca v-am ales pe voi sa fiti alaturi de noi. Copiii sunt ceva de vis, Diana cel putin, ca ea a fost la mine, am simtit-o atat de apropiata de mine. Recomand!


Alexandra & Tiberiu

Duminică, 30 august 2015, ziua celui mai important eveniment din noua noastră viață de familie, zi a unui nou început, în care am pășit emoționați dar siguri pragul bisericii Sfântul Spiridon-Nou pentru a primi binecuvântarea lui Dumnezeu și pentru a-I mulțumi pentru toate darurile revărsate asupra noastră, și, înainte de toate pentru faptul că noi: Alexandra-Iuliana și Tiberiu-Nicolae am rezonat la îndemnul ca doi să facă una. Sunt multe mulțumiri de adresat celor care au contribuit cu toată energia și tot profesionalismul la reușita evenimentului de care ne aducem aminte cu drag și entuziasm și astăzi și cu siguranță ne vom aduce aminte mereu. Un loc aparte îl ocupă echipa foto-video căreia îi aducem aprecierile noastre pentru implicarea deosebită în a surprinde cele mai inedite și emoționante cadre atât din timpul ceremonialului religios cât și la petrecerea care a avut loc ulterior la Salon du Mariage. Am văzut o echipă dedicată întru totul pentru a face din fiecare cadru filmat sau fotografiat un moment unic, reușind să ne încredințeze de faptul că de cele mai multe ori o fotografie face mai mult decât o mie de cuvinte. Tot ei au dat dovadă de o mare creativitate în a ne sugera anumite ipostaze în care să fim fotografiați, și mărturisim schițând un zâmbet larg că multe talente ale acrobației se află încă nedescoperite, așa cum este și cazul domnului Florian, de o mare virtuozitate artistică în a surpinde cele mai speciale momente, neprecupețind niciun efort fizic pentru realizarea acestora. Mulțumim totodată pentru calitatea materialelor foto-video, pentru faptul că au fost în permanență dedicați evenimentului nostru, stârnind admirația celor mai mulți dintre invitații noștri, pentru pasiunea cu care s-au dedicat în a asigura reușita evenimentului. Prin prisma acestor motive, dorim să-i asigurăm că abia așteptăm viitoare evenimente notabile din viața noastră de familie sau profesională pentru a ne fi din nou alături, cu același profesionalism și dăruire de care au dat dovadă. Extra mulțumiri pentru tot și așteptăm cu drag să surprindeți din nou bucuria care ne însoțește în tot ceea ce întreprindem!

Cu admirație, Alexandra-Iuliana et Tiberiu-Nicolae

Andreea & George

Ziua nuntii mele...pregatiri, stres, emotii!....cel mai important si cea mai frumoasa amintire? Pozele, desigur! Nu a fost nevoie sa caut multi fotografi... El a fost primul...stiti vorba aia?! Vazut, placut, luat! L.am gasit pe el...persoana fara care nu cred ca as fi reusit sa duc totul la capat perfect! Un gram de nebunie, creativitate si mult umor! Florian a fost tot timpul langa noi, indrumandu.ne fiecare pas (noi eram emotionati si aerieni din cale afara😁). Pe langa fotografiile perfecte si pline de emotii, am avut parte de mai mult de atat...un bun prieten, bun organizator...creativ, profesionist, absolut fermecator! Multumim Florian Chirila si echipei tale! Fara voi nu as fi reusit! Recomand cu caldura😘


Larisa & Cristian

Super echipa, instrumente si tehnica avansata, profesionalism, punctualitate si dinamica ii defineste. Recomand cu incredere. Super multumita de serviciile intregii echipe! Va multumesc!


Vrei sa plasezi o recenzie despre serviciile prestate de echipa noastra?

Plaseaza o recenzie!
Social Media

Testimonials


 

Instagram icon Youtube icon Facebook icon Pinterest icon Podcast icon Blog icon