Luni-Vineri 09.00 - 17.00 Sambata, Duminica - Inchis 0748881822

Sedinta Foto Craciun


Cand organizam Sedinta foto Craciun avem cea mai mare agitatie in studioul foto. Atmosfera creata in studio, cand stam de vorba cu oamenii la o ciocolata calda este atat de placuta, de intima. Foarte multe familii se programeaza in fiecare an, sa mai adauge in colectie un album foto de familie.

Sedinta Foto Craciun

 
Sedinta foto Craciun Bucuresti

sedinta familie craciun


Sedinta foto craciun familie este cea mai solicitanta perioada din an. Pregatirile pentru acest tip de sedinta foto le incepem la finalul verii. Decorurile sunt realizate de intreaga echipa foto in atelierul propriu de tamplarie. Acestea trebuie sa fie finalizate la inceputul lunii octombrie. In aceasta luna incep majoritatea clientilor sa isi faca rezervarile pentru Craciun.

Incepand cu 1 noiembrie va asteptam in studioul nostru cu o ciocolata calda, limonada sau un ceai de fructe pentru inca o sedinta foto craciun familie.

2020

sedinta foto craciun bucuresti

2019

sedinta foto de craciun

Alte tipuri de

sedinte foto


Astazi te intereseaza sedinta foto de Craciun, dar in curand, este posibil sa te intereseze si aceste tipuri de sedinte foto.

Sedinta foto Gravida


In timpul cat esti insarcinata, poate simti de multe ori ca este o experienta inconfortabila, dar exista momente cand sarcina se simte atat de magica si palpitanta incat nu vrei sa se termine niciodata. Un lucru este cert: nu va exista alta experienta in viata, ca aceasta. Sarcina este un moment miraculos din viata ta si ne-ar placea sa cream fotografii rafinate si uluitoare cu tine. O mare aventura este pe cale sa inceapa si speram sa fim alaturi de tine.

Sesiune foto Copii


Imi place profesia mea de fotograf nunta profesionist. Imi place cu adevarat oportunitatea pe care o am de a intalni oameni si cupluri uimitoare. Cand mi se ofera privilegiul de a fotografia copiii lor frumosi, ma bucur sa ajut la capturarea amintirilor lor de familie. In calitate de fotograf profesionist pentru copii, am experienta, rabdarea, abilitatile necesare pentru a va asigura ca sesiunea foto va fi o experienta sigura si fericita.

buton

buton

Sesiune foto Portret


Indiferent daca este prima data cand va aflati in fata camerei foto sau nu, membrii studioului nostru va vor ghida prin aceasta experienta, de la inceput si pana la sfarsit. Scopul nostru este sa surprindem cea mai sincera, autentica si mai frumoasa imagine in fotografii atemporale, pe care voi sa le puteti pretui pentru totdeauna. Nu exista nici o indoiala ca veti pleca din studio simtindu-va mai frumosi in interior si in exterior.

buton

buton

 
Social Media

sedinta familie craciun


 

Instagram icon Youtube icon Facebook icon Pinterest icon Podcast icon Blog icon