Luni-Vineri 09.00 - 17.00 Sambata, Duminica - Inchis 0748881822

Sedinta Foto


Fotografiile facute cu telefonul pot arata foarte bine. Dar apeland la o sedinta foto profesionala, vei avea siguranta ca fotografiile vor arata spectaculos.

Preturi Sedinte Foto

Va oferim o experienta unica pentru fotografia de portret sau de familie. Astfel puteti sa creati un decor de perete sau un album foto cu imagini deosebite. Eu si echipa mea suntem capabili sa cream ceva unic pentru dvs.

Portofoliu Sesiune foto


GRAVIDA, MATERNITATE

Abordarea mea fata de sesiunea foto gravida este foarte relaxata și distractiva. Perioada ideala pentru sedinta foto Maternity este in jurul lunii a 7-a cand burtica a ajuns la o forma frumoasa.


sedinta foto gravida

Portofoliu sedinte foto maternitate

Portofoliu Sesiune foto


COPII, FAMILIE

Sesiunea foto copii iti ofera ocazia perfecta de a imortaliza trasaturile angelice si expresiile delicate ale fiului sau fiicei tale. Aceste fotografii magice iti vor incalzi inima in anii urmatori.


sedinta foto copii

Portofoliu sedinte foto copii


Portofoliu Sesiune foto


CRACIUN

Cand organizam Sesiunea foto Craciun avem cea mai mare agitatie in studioul foto. Atmosfera creata in studio, cand stam de vorba cu oamenii la o ciocolata calda este atat de placuta, de intima.


sedinta foto craciun

Portofoliu Sedinte foto Craciun

Portofoliu Sesiune foto


PORTRET, BOUDOIR, NUDE

In zilele noastre, sesiunea foto portret sau boudoir le permit femeilor sa se simta mai puternice in timp ce iubesc felul in care arata si se simt.


sedinta foto portret

Portofoliu Sedinte foto Portret, Boudoir


UN ALBUM FOTO ESTE MARTURIA POVESTII VOASTRE

O carte foto este produsul final care va prezenta intreaga voastra poveste. Credem ca exista o diferenta mare intre o carte foto (photobook) si un simplu album in care pastrezi cateva poze. O carte foto este alcatuita dintr-o serie de fotografii, combinate cu mare atentie, pentru a crea un raspuns emotional din partea privitorului.

Albumele noastre sunt procesate in stransa colaborare cu clientii nostri si sunt realizate manual.

social media

Fotograf profesionist


 

Instagram icon Youtube icon Facebook icon Pinterest icon Podcast icon Blog icon