Luni-Vineri 09.00 - 17.00 Sambata, Duminica - Inchis 0748881822 Alo! Cum va pot ajuta?

Fotograf de Botez


Am fost fotograf nunta si fotograf de botez la multe evenimente. Dar cand vad acesti copii la varsta de 6-7 ani, stiind ca am participat la momentul crestinarii lor, ma emotionez profund.

fotograf de botez

galerii foto de botez

Fotograf de botez


Daca sunteti in cautarea unui fotograf de botez in Bucuresti, sau in oricare alt judet, echipa noastra de fotografi profesionisti va poate oferi cele mai bune servicii si cele mai accesibile pachete de pret. Pentru judetele din jurul capitalei – Ilfov, Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Ialomita, Calarasi si Buzau – nu se percep costuri suplimentare pentru transport. Va rugam sa ne contactati astazi pentru a verifica disponibilitatea pentru ziua botezului, pentru servicii foto botez.

Acceptam un numar limitat de rezervari in fiecare an, pentru a oferi clientilor nostri toata atentia pe care si-o doresc. Datele din calendar se ocupa repede, asa ca va sugeram, dupa ce vizualizati acest portofoliu botez, sa ne contactati pentru a vedea daca suntem disponibili si pentru a obtine o cotatie de pret.

fotograf de botez

UN ALBUM FOTO ESTE MARTURIA POVESTII VOASTRE

O carte foto de botez este produsul final care care va prezenta intreaga poveste de la crestinarea copilului vostru. Credem ca exista o diferenta mare intre o carte foto (photobook) si un simplu album in care pastrezi cateva fotografii botez. O carte foto este alcatuita dintr-o serie de fotografii botez, combinate cu mare atentie, pentru a crea un raspuns emotional din partea privitorului.

Albumele noastre sunt procesate in stransa colaborare cu clientii nostri.

album foto de nunta
album foto de nunta

photobook
photobook

carte foto
carte foto

social media

Portofoliu Botez


 

Instagram icon Youtube icon Facebook icon Pinterest icon Podcast icon Blog icon