Luni-Vineri 09.00 - 17.00 Sambata, Duminica - Inchis 0748881822

Trash the Dress


Cele mai spectaculoase fotografii de nunta sunt realizate la sedinta foto Trash the Dress.

 

Sedinte foto

Trash the Dress


UN PIC DE NEBUNIE.

FOTOGRAFII DEOSEBITE!

Cele mai uimitoare fotografii de nunta sunt cele facute la sedinta foto Trash the Dress. Dupa ce a trecut tot stresul nuntii, putem planifica o mica excursie intr-o locatie frumoasa si sa dam drumul la imaginatie. Daca pe parcursul zilei nuntii nu a fost suficient timp pentru o sedinta foto, sau a plouat, sau nu te-ai simtit in cea mai buna forma pentru sedinta foto, acum avem solutia sa completezi albumul foto de nunta cu fotografii spectaculoase. Deja ne cunoastem bine si veti fi mult mai relaxati. Sa pregatiti in bagaj cateva lucruri de care vom avea nevoie: o trusa de make-up si aranjat parul, rochia miresei si voalul, buchetul miresei (sau un buchet inlocuitor), o sampanie si 2 pahare, chef de joaca, si o doza buna de nebunie.

Locatii pentru sedinta foto

Cunoastem o varietate de locatii despre care stim ca fotografiile vor iesi bine in orice moment al anului. Puteti arunca o privire la ghidul nostru despre locatii recomandate pentru sedintele foto.

A fi fotograf nunta este pasiunea si meseria noastra. Scopul nostru este sa va spunem povestea intr-un mod creativ, oferindu-va in acelasi timp o experienta pe care nu o veti uita niciodata.

CE ESTE SEDINTA FOTO TTD?

Poate considerati ca au fost facute suficiente fotografii la nunta. Raspunsul este NU, mai ales daca sunteti iubitori de fotografii superbe. Aceasta sedinta foto cu mirii se va desfasura la o saptamana, o luna, doua sau cand se poate, dupa ce nunta s-a incheiat. De ce? Pentru a distruge rochia de mireasa (in sens simbolic), deoarece fata s-a maritat si nu mai are nevoie de ea. Nu este necesara distrugerea rochiei. Dar unele fete au facut-o! Cele mai spectaculoase fotografii de nunta sunt realizate la aceasta sedinta foto. Mirii impreuna cu fotograful, vor alege una sau mai multe locatii deosebite, se vor imbraca iar ca la nunta, isi vor rezerva o zi intreaga si vor merge sa faca multe fotografii frumoase. Atitudinea mirilor este una mult mai relaxata, decat cea din ziua nuntii. Mirele poate merge descult, descheiat la camasa, mireasa se poate juca cu voalul, etc. Singura limita este imaginatia celor implicati!

Pret TRASH THE DRESS in doi


200 EURO


Un strop de distractie, o masura si ceva de iubire, emotie dupa gust, si le amesteci bine in voalul de la nunta. Le punem la copt in lumina soarelui la apus si reteta va fi o reusita. Si mai facem si fotografii!

Livram 40 fotografii finale.

trash the dress

Pret Trash the Dress cu gasca


300 EURO


Cu domnisoarele de onoare si cavalerii de la nunta sau cu nasii vostri sigur va distrati cu orice ocazie. Asa ca acum ai ocazia unei zile traznite, alaturi de ei, iar eu voi fotografia pentru tine toata nebunia acestei zile.

Livram 60 fotografii finale.

trash the dress


Echipa noastra este instruita sa depuna toate eforturile pentru a indeplini toate sarcinile stabilite, oferindu-va o experienta completa, fara a plati mai mult decat trebuie.

Veti primi portrete clasice, instantanee surprinse, care vor fi foarte distractive, dar si momentele tandre dintre voi.

ACESTE PRETURI TRASH THE DRESS VA OFERA:

– Consultanta in planificarea sedintei foto.

– Ghidare pas cu pas in ziua sedintei foto.

– Minim 20 fotografii captate / ora.

– Editarea tuturor fotografiilor (corectie de culoare, expunere, cropp, contrast, luminozitate, etc).

– Consultanta de design in realizarea albumului foto*.

– Procesarea imaginilor la o calitate superioara a fotografiilor din albumul foto.

– Livrarea fisierelor digitale in maxim 20 zile.

* NOTA: Albumul sau orice alte materiale printate se vor comanda separat din oferta, la cerere. In pret Trash the Dress nu sunt incluse materiale printate.

Galerii foto

UN ALBUM FOTO ESTE MARTURIA POVESTII VOASTRE exprimata prin fotografii

O carte foto de nunta este produsul final care care va prezenta intreaga voastra poveste de dragoste. Credem ca exista o diferenta mare intre o carte foto (photobook) si un simplu album in care pastrezi cateva poze nunta. O carte foto este alcatuita dintr-o serie de fotografii nunta, combinate cu mare atentie, pentru a crea un raspuns emotional din partea privitorului.

Albumele noastre sunt procesate in stransa colaborare cu clientii nostri.

trash the dress pret
trash the dress pret

trash the dress pret
trash the dress pret

TRASH THE DRESS
TRASH THE DRESS

Social Media

Preturi Trash the Dress


 

Instagram icon Youtube icon Facebook icon Pinterest icon Podcast icon Blog icon