Luni-Vineri 09.00 - 17.00 Sambata, Duminica - Inchis 0748881822

Sedinta foto Logodna


Aceasta sedinta foto Logodna, care se mai numeste si Save the Date sau Engagement, este cadoul nostru pentru mirii cu care colaboram. Si voi puteti sa va bucurati de aceasta oportunitate!

Sedinte foto

Sedinta foto Logodna


Fotografiile tale de nunta sunt doar o parte din povestea ta. Vrem sa ne asiguram ca va spunem intreaga poveste de dragoste, de la inceput si pana la sfarsit. Prin urmare, includem o sesiune foto de logodna pentru a va ajuta sa va acomodati cu echipa noastra. Ne vom rezerva o zi si vom incerca sa ne cunoastem mai bine. Cat mai bine. Este o ocazie buna sa-l cunoasteti pe fotograf nunta, sa va acomodati cu prezenta lui si cu aparatul foto. Astfel, in ziua nuntii va veti simti mult mai confortabil cu fotograful in preajma. Ganditi-va ca este o oportunitate sa avem o repetitie a sedintei foto din ziua nuntii. De asemenea, cu aceasta ocazie ne vom putea forma o parere despre ce va doriti si ce va avantajeaza pe voi. Vom glumi, ne vom distra si vom face multe fotografii frumoase, pe care le puteti folosi la personalizarea invitatiilor de nunta. Cunoastem o varietate de locatii despre care stim ca fotografiile vor iesi bine in orice moment al anului. Puteti arunca o privire la ghidul nostru despre locatii recomandate pentru sedintele foto.

Fotografia de nunta este pasiunea si meseria noastra. Scopul nostru este sa va spunem povestea intr-un mod creativ, oferindu-va in acelasi timp o experienta pe care nu o veti uita niciodata.

Sesiunea foto Save the Date este oferita clientilor nostri fara costuri. Gratis!

galerii foto

UN ALBUM FOTO ESTE MARTURIA POVESTII VOASTRE exprimata prin fotografii

Un album foto de nunta este produsul final care care va prezenta intreaga voastra poveste de dragoste. Credem ca exista o diferenta mare intre o carte foto (photobook) si un simplu album in care pastrezi cateva poze nunta. O carte foto este alcatuita dintr-o serie de fotografii nunta, combinate cu mare atentie, pentru a crea un raspuns emotional din partea privitorului.

Albumele noastre sunt procesate in stransa colaborare cu clientii nostri.

sedinta foto logodna
sedinta foto logodna

sedinta foto logodna
sedinta foto logodna

save the date
save the date

social media

Save the Date


 

Instagram icon Youtube icon Facebook icon Pinterest icon Podcast icon Blog icon