Luni-Vineri 09.00 - 17.00 Sambata, Duminica - Inchis 0748881822

Album Foto Nunta


Album foto de nunta si alte materiale printate.

UN ALBUM FOTO DE NUNTA ESTE MARTURIA POVESTII VOASTRE DE DRAGOSTE

Cartea foto de nunta este produsul final oferit de fotograful de nunta, care care va prezenta intreaga poveste de iubire din ziua nuntii. Credem ca exista o diferenta mare intre o carte foto (photobook) si un simplu album in care pastrezi cateva fotografii. O carte foto este alcatuita dintr-o serie de imagini combinate cu mare atentie, pentru a crea un raspuns emotional din partea privitorului.

Albumele noastre sunt procesate in stransa colaborare cu clientii nostri.

Album foto de nunta

etape in realizararea unui

album foto de nunta


TOATE ALBUMELE FOTO OFERITE CLIENTILOR NOSTRI, SUNT REALIZATE MANUAL, HAND-MADE, DOAR CU MATERIALE „ALESE”, DE CEA MAI BUNA CALITATE.

 

album nunta
album foto de nunta

photobook
photobook

carte foto
carte foto

pasul 1

fotografierea


In timpul evenimentului, facem fotografii atat in ​​format portret, cat si in format landscape, exact cum am discutat in planificarea nuntii, ceea ce ne ofera flexibilitate creativa pentru design-ul albumului foto. De exemplu, vom fotografia toate detaliile dvs. pe verticala si orizontala. Apoi, fotograful de nunta va face o fotografie generala, in care sa cuprinda toate detaliile. Acest lucru ne ofera flexibilitatea de care avem nevoie pentru a completa pagina corect si a ne concentra pe cel mai important detaliu – calitatea de povestitori cu ajutorul imaginilor. Toti fotografii nostri sunt instruiti sa fie „povestitori” in timpul fotografierii.

pasul 2

editarea fotografiilor pentru photobook


In procesul realizarii unui photobook de nunta, pasul 2 este impartit in alte 2 sub-etape: Editarea sumara si Manipularea foto.

Editarea sumara

CORECTIE CULOARE, LUMINOZITATE

Corectia culorii si a tonurilor sunt esentiale pentru slefuirea unei imagini finale. In această etapa, editam fiecare fotografie individuala si ii analizam culoarea, contrastul, expunerea, balansul de alb, punctele alb-negru, luminozitatea si detaliile umbrelor si claritatea.

Incepem acest proces lucrand la expunerea sau luminanta generala a imaginii. Fotografiem cat mai corect posibil din locatie, dar vom face ajustari pe monitoarele noastre calibrate pentru a obtine cele mai bune rezultate.

In continuare, vom regla temperatura de culoare a unei imagini. Nuntile sunt adesea fotografiate in situatii de iluminare mixta. Vom ajusta echilibrul de culoare a imaginilor intre portocaliu si albastru si nuanta dintre verde si magenta pentru a ajuta la gasirea celei mai neutre culori posibile.

In continuare, facem ajustari individuale pentru detaliile din zona de umbra si stralucire, asigurandu-ne ca pastram cat mai multe informatii la ambele capete ale spectrului. Acest lucru poate fi putin mai dificil in fotografiile captate in medii cu contrast ridicat, cum ar fi imaginile care au fost facute in aer liber la pranz. Cu toate acestea, software-ul modern face o treaba grozava in gestionarea acestor situatii. Apoi, vom ajusta contrastul si claritatea imaginii pentru a ne asigura ca este afisata corect.

In etapa urmatoare, vom viza ajustarile individuale de culoare. Cel mai adesea, ajustam nuanta si saturatia in canalele rosu si portocaliu pentru a afisa corect culoarea tonurilor pielii subiectului nostru. Este esential sa ne asiguram ca imaginile reflecta cu acuratete aspectul scenei in care fotografiam atunci cand au fost captate. Acesta este motivul pentru care folosim intotdeauna monitoare calibrate folosind hardware specializat pentru a ne asigura ca vom avea culoarea cat mai exacta posibil.

In cele din urma, vom adauga claritate fotografiei si vom reduce zgomotul de imagine, care apare in situatii de fotografiere in lumina scazuta. Acest lucru va asigura cea mai inalta calitate pentru photobook.

MANIPULARE FOTOGRAFICA

PROCESARE HIGH-END

Editarile premium sunt disponibile ca produs suplimentar pentru albumele clientilor nostri.

Aceasta poate include iluminarea unor parti ale unei imagini sau intunecarea altor parti, eliminarea unor elemente din fotografie sau distragerile din fundal.

Acest proces este foarte meticulos si se va face cu selectia de imagini pe care decideti sa le utilizati in albumul foto. De asemenea, putem face acest proces disponibil si pentru alte imagini, chiar daca nu vor aparea in album. Clientul hotaraste daca vrea sa solicite acest serviciu.

Editarile premium sunt editari subtile pentru a oferi un aspect stilizat fotografiilor tale. Procesarile premium pot include timp suplimentar de retusare daca un client opteaza pentru aceasta, cum ar fi editarea trasaturilor fetei sau ale corpului.

Editarea premium include: manipularea stralucirilor si a umbrelor, plasarea de texturi, netezirea pielii si imbunatatirea tonului pielii.


pasul 3

selectia cadrelor de client


Avem toate imaginile editate, asa ca, este momentul sa postam fotografiile voastre intr-o galerie privata, pentru a va facilita procesul de selectie. Selectia o veti putea realiza online, direct pe site, sau puteti alege sa descarcati galeria si sa faceti selectia in calculatorul propriu. Fotografiile care vor aparea in album le veti alege voi, deoarece, doar voi stiti ce persoane doriti sa apara in albumul vostru de nunta.

Numarul de fotografii depinde de cat de generos va fi albumul vostru. Media de fotografii folosite pentru a realiza grafica unei deschideri (doua pagini alaturate) este de 5-6 imagini. Chiar daca, pe anumite deschideri vom folosi 2 sau 3 fotografii, media generala ramane asa cum am amintit. Sfatul nostru este sa selectati mai multe fotografii si, ulterior, impreuna cu managerul de proiect carte foto, veti stabili exact cum va arata albumul vostru in final.

pasul 4

grafica photobook


In timpul acestui proces, designerii nostri de albume va vor realiza grafica care va prezenta povestea cronologic, evidentiind fiecare moment din ziua nuntii. Intr-o zi, veti dori sa retraiti aceasta zi privind acest album, asa ca ii punem pe designerii nostri sa creeze pagini in album pentru fiecare element important.

Cand grafica albumului este finalizata, veti primi un e-mail in care va cere sa programati consultatia de proiectare, si odata ce o faceti, veti primi un link catre galeria de probe. Va punem la dispozitie un user si o parola, cu care veti primi acces la galeria voastra, pentru a vizualiza albumul. Pentru fiecare pagina de album avem o fereastra de chat, unde veti putea sa ne scrieti modificarile pe care doriti sa le efectuam. Poate vreti o fotografie sa fie afisata mai mare, sau poate doriti sa schimbam ordinea anumitor fotografii, sau poate doriti mai multe pagini ori mai putine. Cand toata grafica albumului va arata exact asa cum v-ati imaginat, puteti sa puneti bifa de „Aprobat”.

In acest moment veti incepe sa lucrati cu managerul de proiect pentru a alege culorile si materiale dorite, pentru a personaliza albumul. Literalmente exista sute de posibilitati de personalizare a unui photobook, si este important sa va asiguram ca va vom ghida prin acest proces pentru a va ajuta sa gasiti cea mai buna combinatie posibila pentru voi.

Imediat dupa consultarea de proiectare, albumul este comandat in Italia.

pasul 5

livrare photobook


Din momentul in care am primit acceptul vostru pentru a trimite albumul foto spre printare in Italia, acesta va fi gata de livrare in aproximativ 3 saptamani. Acest termen poate fi depasit in perioada sarbatorilor de iarna (in noiembrie – decembrie – 1/2 ianuarie).

Cum a ajuns albumul vostru la studioul nostru, va vom contacta pentru a stabili ziua in care va putem face o vizita la domiciliu sa va livram albumul (albumele).

exemplu de design grafic photobook

Album foto de nunta

 


 
social media

Carte Foto Si Tablouri


Instagram icon Youtube icon Facebook icon Pinterest icon Podcast icon Blog icon